Старозагорските риболовци спечелиха купи и медали

Днес приключи четири дневното приключение на езерото Мандра в Бургас по спортен риболов. От силно слънце и жега до 40 градуса времето минаваше на поройни дъждове. След отлична игра на Калин Митранов и Валентин Тотев, заели в двата състезателни дни на първи места, можем да се похвалим и с две купи. Те са съответно за първо и второ място индивидуално на текущия II-ри кръг. Калин има реални шансове да стане републикански шампион, като уловът му от по 20 килограма дневно (общо 40 кг) бяха напълно недостижими от останалите близо 80 участника.. Двамата новобранци Светослав Петров и Олег Димитров също се представиха отлично. Първия зае 2-ро и 3-то място, а Олег 4-то и 1-во. Тези резултати донесоха победата във II-ри кръг, а след заетото IV-то място в I-ви кръг излязохме на чело в Републиканския шампионат.В началото на месец юли предстои и последния етап и шансовете за нова титла са повече от реални. От клубът се надяват да се представят подобаващо и да отпразнуват поредния успешен сезон, в който печелят най-ценното отличие. Малко след това старозагорският клуб по риболов ще представя България на световното първенство в Хърватия.

– Всичко това нямаше как да бъде постигнато без помощта на нашият партньор Sensas UK и неговите захранки, които обаче ще запазим в тайна.
Използваме възможността да благодарим на Община Стара Загора, в лицето на градоначалника г-н Живко Тодоров, за оказаната подкрепа и доверие. Радваме се, че оправдахме очакванията и започваме да поставяме все по-високи цели, които да постигаме заедно, споделиха от клуба.


image0 (9K)