Старозагорските гимнастички спечелиха Златната купа, Десислава Тодорова с три златни медала (СНИМКИ)

На Републиканското лично-отборно първенство и шампионат на уреди , провело се от 5-9.07.2016 в зала Армеец София, старозагорският клуб „Спортна гимнастика се завърна със една златна отборна титла при кадетки, бронзова отборна титла при девойки младша, четвърти при момичета младша. Десислава Тодорова спечели шампионската титла в многобоя при кадетки и три златни медала в шампионатите на прескок, успоредка и земна гимнастика.
sportna gimnastika И след спечелената “ Купа Р. България “ , Десислава Тодорова спечели Републиканската шампионска титла в многобоя при кадетки и три златни медала в шампионатите на прескок, успоредка и земна гимнастика. Двойна победителка в държавните първенства за 2016 година.
sportna gimnastika
Нейната съотборничка Радост Колева грабна златния медал в шампионата на греда и бронзов медал ма смесена успоредка, четвърта на на земя. Старозагорските гимнастички спечелиха златните медали в шампионатите на всички уреди . Стилияна Бижева е със две седми места на прескок и греда и пета на успоредка. При момичета старша Полина Вангелова и Самуела Балева участваха шампионатите на греда и успоредка и прескок и се наредиха сред осемте най- добри на тези уреди.
sportna gimnastika
При най- малките се изяви Ани Недева , която участва в четири шампионата на отделните уреди и се нареди сред най добрите в нейната възраст .
sportna gimnastika
Това представяне на клуба и завоювани класирания и републикански титли е заслужено признание за старозагорската гимнастическа школа и труда на гимнастички и треньори .
sportna gimnastikasportna gimnastikasportna gimnastika
Чудесен финал преди лятната почивка за старозагорската спортна гимнастика и достойно представяне във всички възрасти, сподели старши треньора Ирина Руняшка

[ad id=“105987″]


image0 (9K)