Старозагорска учителка направи нетрадиционно своето пенсиониране

Старозагорската учителка по математика Веска Славчева е направила нетрадиционна „почерпка“ по повод пенсионирането си. Тя е купила 80 билета за всички свои колеги от ППМГ „Гео Милев“. Поводът е, че през месец август тази година, се е пенсионирала, пише dolap.bg.

[ad id=“263680″]

За още от големите намаления в е-мол чукнете ТУК

Вместо обичайното отпразнуване, което се прави в учителската стая при изпращане в пенсия , г-жа Славчева е решила да разчупи традицията и да поднесе духовна наслада на хората, с които е прекарала последните четири години, разказва dolap.bg.

Директорът на гимназията Николина Куличева уточни за медията следното: “Госпожа Славчева по свое желание и свои съображения подаде документи за предсрочно пенсиониране. През последните четири години за нас беше удоволствие да работим с такъв ерудиран и сърцат колега, който с любов работеше с децата, за което ѝ благодарим. Тя ни изненада приятно с решението си да направи прощалното си парти в театъра“!

[ad id=“225664″]

Снощи колективът на Математическата гимназия в Стара Загора беше на спектакъла за възрастни „Живота бяс“ по произведения на Достоевски в Кукления театър.

Цялото интервю с г-жа Веска Славчева четете в dolap.bg ТУК.

 


image0 (9K)