В Стара Загора продължава базар „секънд хендс“ с кауза

Сдружение „Самаряни“ в Стара Загора организира „секънд хендс“ базар с кауза, която подкрепя живота без насилие.

Вижте какво казват организаторите:

„Сдружение „Самаряни” организира за втори пореден път благотворителен базар за second hand находки. Както вече знаете, всеки може да допринесе за каузата, независимо с колко и под каква форма. Можете да откриете страхотни предложения – дрехи, обувки и аксесоари втора употреба на атрактивни цени за фенове и онлайн находкотърсачи.

Прекрасните попадения ще могат да бъдат разгледани от всички ценители на секънд хенд манията и каузите на специалния благотворителен щендер в Централния офис на Сдружение “Самаряни”, на адрес:

град Стара Загора, бул. „Патриарх Евтимий” № 57, вход от ул. „Братя Жекови”, във всеки работен ден, от 12. до 28. Август, от 08:00 до 19:00 часа, както и онлайн в специален седмичен албум с подбрани находки. Всяка седмица предложенията ще бъдат напълно нови и различни!

Тези, които са далеч, но са открили своята находка и искат да подкрепят каузата, биха могли да се присъединят към събитието и да заявят желаната находка/и чрез лично съобщение.

Стара Загора: ЗАПОВЯДАЙ! Време е и за твоето ЛЯТНО ГЕРОЙСТВО!

Базарът с КАУЗА е в помощ на дейността на Сдружението, посветена на подкрепата и грижата за жени и деца, пострадали от насилие. Г-жа Находка познава от години работата и усилията на тези неуморни специалисти в областта на помагането, борещи се ежедневно срещу насилието и всичките му форми и ще дари 50% от приходите от благотворителния базар за находки втора употреба на Сдружение „Самаряни”.

Това е най-доброто време за пазар с кауза за ценителите на секънд хенд находките. Присъединете се, открийте своите находки сред предложенията ни и бъдете сред добротворителите в подкрепа на един по-добър живот – живот без насилие!

Очакваме Ви, защото вярваме в добрите каузи и във вас!“


image0 (9K)