„Стани богат“ и Ники Кънчев се завръщат?

Обичаното от поколение българи шоу „Стани богат“ ще се завърне на малкия екран. Вместо в праймтайма на „Нова“ обаче предаването ще върви по БНТ, съобщава „Монитор“, цитирайки БНТ.

[ad id=“225664″]

Подробности около изненадващия трансфер все още се пазят в тайна, като към момента не е ясно и кога ще стартира новият сезон на „Стани богат“ по обществената ни телевизия. Знае се единствено, че се очаква това да е скоро. Предаването ще е част от новата програмна схема на БНТ.

Междувременно медията обяви и конкурс за нови предавания, предложения за които от „Сан Стефано“ 29 ще приемат до края на месец март.

Сред неизвестните, които остават около възкръсването на „Стани богат“ в ефир, е и въпросът кой ще заеме позицията на водещ. В рамките на 13-годишния живот на шуото досега, позицията бе заемана единствено от Ники Кънчев.

„Стани богат“ направи дебюта си в България през 2001 г., като е по първообраз на британското предаване Who Wants To Be A Millionaire. С известни прекъсвания родната продукция се излъчва по Нова тв до 2014 г., когато от медията обясняват, че рейтингът й не е достатъчно висок, за да оправдае присъствието си в програмната схема.


image0 (9K)