Станислава Дунчева спечели сребро и бронз на шампионата по бодибилдинг и фитнес. Ще участва на световното първенство за ветерани!

Станислава Дунчева  СК“КОБРА“ Стара Загора спечели два медала на държавното първенство по бодибилдинг и фитнес. Съни спечели сребърен медал в категория  Бикини Мастърс и бронз в категория Бикини за 2017 г.

– Доволна съм от класирането си въпреки че очаквах малко повече. Имам някои забележки, така лично мои за някои от съдийските решения, но ще ги запазя за себе си. Но продължавам напред. Ще уаствам на 22 октомври на Даймън Къп в Рим и след това ми предстои участие на световното първенство за ветерани на 12 ноември в Румъния , заяви Съни Дунчева след края на шампионата.
От своя страна треньорът й Тихомир Трифонов също остана доволен от нейното представяне.

– Подготовката на Съни протече доста екстремнно , доста бързо, но успя да влезе във форма. Искам да отбележа че тя ще продължава с две сериозни състежания в Рим и на световното първнество за ветереани, така че ще продължава да подобрява формата си във времето и се надявам да зарадваме България с добри места на световния подиум, сподели Трифонов.

fitnes ralica

На шампионата се представи блестящо Ралица Кашинова от СК“КОБРА“ Стара Загора, след като спечели шампионската титла на България в категория  Бикини и стана абслолютен шампион в категория  Бикини за 2017 г.


image0 (9K)