Спортът в подкрепа на Камелия от Стара Загора

Една история за младо момиче от Стара Загора успя да докосне много хора и те заедно, ръка за ръка, се опитват да ѝ помогнат в невъобразимо трудния за нея момент –  борбата за живот.

Камелия Добрева е само на 32, а вече ѝ се налага да води най-жестоката битка – тази с рака. Диагнозата ѝ е Лимфобластна левкемия, за лечението на заболяването са нужни 328 000 евро или 660 000 лева, от които до момента са събрани 120 000 лева. На Камелия е необходимо да се трансплантират стволови клетки. Тези дни тя е в клиника в Германия, където само за това посещение и за изследвания са необходими 10 000 евро.

Разтърсващата история за живота на Камелия, описана от самата нея

Благотворителна тренировка на Аязмото в Стара Загора организираха два спортни клуба от града: „Грация спорт“ и боен клуб „Атила“. Надя Трифонова, участник в акцията „Спортът в подкрепа на Kamelia Dobreva“ за събиране на средства за лечението на Камелия, разказа, че са откликнали над 100 човека. Събрани са почти 2500 лева. Освен тази инициатива в Стара Загора на няколко места има поставени кутии, където всеки може да пусне пари и да помогне на момичето.

За радост хиляди хора от цяла България подават ръка на Камелия, както едно заведение във Варна Drink&Drive Varna тази вечер (16 юли) ще дари
целия си оборот благотворително за лечението на младата старозагорка.

#ЗАЕДНОЗАКАМЕЛИЯ е една инициатива-базар във Фейсбук

Нека помогнем на младото момиче да се изправи очи в очи с живота! Да му се наслаждава с всичките радости и прекрасни моменти! Да го направим заедно! Аз, ТИ и всички ще вървим заедно. Бъди силна, момиче! Бори се за теб и за всички хора, които те обичат! А те не са малко!


image0 (9K)