Спомен за любов твори кармичен враг

Преди няколко месеца ми дадохте съвет да замина за чужбина. Засега все още не мога да го уредя, иначе имам желание. Не съм много добре здравословно. Освен това имам възрастни и болни родители, които не мога лесно да оставя. Също не е лесно да се намери работа там.

[ad id=“225664″]

Тази година през юли сестра ми роди момиче. Възможно ли е в това бебе да се е преродил приятелят ми, който почина внезапно преди около две години и с когото имах дългогодишна връзка? Аз все още мисля за него и изпитвам силна носталгия по миналото, може би защото с него оставихме много неща недовършени и имахме планове, които така и не се осъществиха.

Раждането на бебето отново ми напомни за него, защото той има дъщеря от първата си жена, също родена през юли, със Съдбовен път като бебето.

Преди да почине, приятелят ми каза няколко пъти в рамките на два месеца преди смъртта си, че в следващия живот ще стане летец. Тогава не обърнах особено внимание на тези думи, защото мислех, че се шегува. Но след смъртта му осъзнах, че той вероятно е знаел или е предчувствал, че ще умре.

Може ли тези негови думи да се сбъднат?

Със сестра ми не сме близки и не поддържаме връзка. Тя не общува нито с мен, нито с майка ми и баща ми. За бебето разбрахме случайно. Всичко това нямаше да ме вълнува особено, защото аз си имам достатъчно мои проблеми, но ако починалият ми приятел наистина се е преродил, се притеснявам, че няма да имам изобщо достъп до това дете.

[ad id=“218001″]

Алена отговаря:

По начина, по който започва писмото ти, мога да дам категоричната си оценка, че няма да направиш опит да заминеш извън България, колкото и да го искаш. Преди да си проучила нещата, ти вече си намираш оправдание, за да не заминеш зад граница. Нима си по-силна от предопределеното ти в твоя личен хороскоп?

Спазването на това изискване ти носи спокойствие, шанс за нов живот, за брак, семейство, деца. Неспазването му – проблеми в личен, здравословен и професионален план. Родителите ти ще са по-обгрижвани, ако ти самата се чувстваш добре, особено след като те не общуват със сестра ти.

Проблемът при сестра ти не се крие в числото 29. Кармично предопределен е, но това е друга тема. Твоят приятел не се е преродил в детето на сестра ти. След като си е отишъл внезапно, му е прекалено рано да получи разрешение за прераждане, има още време на изчакване, за пречистване и осъзнаване. Когато дойде моментът за прераждане, той в никакъв случай няма да е дете на сестра ти, нито твое дете, след като не сте имали сключен брак.

Ако с първата си жена е имал брак, той ще се прероди като момче – дете на дъщеря му от този брак, но само ако времето за престой и осъзнаване в енергийните нива е било достатъчно и е преценено, че той вече е готов за живот във физическо тяло.

Сякаш вменяваш на твоите спомени за думи, изречени от него, пророчески смисъл. Без основание и спрямо незримия свят е твоята хрумка, че се е преродил в дете на сестра ти, както и че в следващо прераждане ще стане летец. Нито е предчувствал, че ще си отиде неочаквано от този свят, нито е могъл да знае като какъв ще се прероди. Никой човек не знае и не би могъл да знае като какъв ще се прероди в следващото си прераждане. Мечтата в настоящия живот дори може да не е спомен в подсъзнанието в следващото прераждане.

Време е да му простиш, че е напуснал зримия свят и те е оставил сама. Не гледай с носталгия към миналото. Тръгни в новата и вярна посока на твоето бъдеще, защото след като той е постоянно в мислите ти, се превръщате в кармични врагове.

С мислите си ти го обвързваш със Земята, още една причина да не може да се прероди. А дали ще го виждаш, когато се прероди, и дали ще разбереш, че се е случило, е нещо толкова далечно, особено ако той не иска ти да общуваш отново с него.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)