От Спешна помощ за смъртта на Милен Цветков по минути

„По отношение на станалата катастрофа, в която загина Милен Цветкова – сигналът е подаден в 18:16 минути, диктуван е до 18:19 минути. На мястото на инцидента линейката е пристигнала в 18:23“, съобщи директорът на Спешна помощ-София по време на извънреден брифинг.

Свидетел: Грешки, минути след катастрофата, погубиха Милен Цветков

„Това, което е станало след разговора ми с лекарката, която е била на място на инцидента – пристигнали са за 5 минути. Заварила е на платното, близо до тротоара, мъж по гръб, на когото близки или граждани са му оказвали първа помощ. Правили са му изкуствено дишане уста в уста“, допълни Георги Гелев.

Убиецът на Милен Цветков е рецидивист в преминаването на червено (Видео с негово участие)

Има няколко опита за интубация, но дихателните пътища са били пълни с кръв. „Сутринта гледах предаването с очевидеца, който правилно каза, че му се е сторило вечност. За тези, които чакат, минутата е над час. Това, което показват справките, е че сме отреагирали ненормално бързо. Знаете къде се намира мол „Парадайс“, а линейката тръгва от Сточна гара. Екипът е направил всичко възможно на място да стабилизира ранения. Интубацията не всеки път се случва“, допълни Гелев.

Четвърти арест за смъртта на Милен Цветков

Има нови заразени с коронавирус медици, стана ясно още на брифинга.

 


image0 (9K)