Специалистите на „Анимекс“ се обучават от експерти от цяла Европа

Фирма „Анимекс“ започва своята дейност през 1993 година с основен предмет на дейност търговия с резервни части за селскостопанска техника.  Централният офис с търговската и сервизна база на фирмата се намират в град Стара Загора. Другите бази са разположени в град Добрич, град Каблешково и град Велико Търново, като за в бъдеще предстои откриване на представителства, разположени във всички Агро-центрове на страната.

Днес АНИМЕКС е сред водещите фирми на българския пазар за търговия със селскостопанска техника от различни производители под техните собствени марки. Фирмата има много финансови успехи и много продажби.

Екипът на фирма АНИМЕКС е съставен от специалисти във всички сфери на селското стопанство, които методично биват обучавани от експерти от цяла Европа и непрестанно упорстват и търсят по-добри решения, за да посрещнат предизвикателствата на развиващия се пазар. Тяхното творчество и професионални умения позволяват на фирмата да предложи на българските фермери иновативна, производителна, прецизна и икономична техника. Това означава, според мисията на компанията, да постигне най-важната си цел – Да удовлетвори потребностите на клиентите си.

На разположение на клиентите е 24- часов мобилен сервиз от квалифицирани специалисти, който осигурява гаранционно, следгаранционно обслужване, ремонт, както и Агро-консултантски услуги, които да подобрят и бенефицират максимално бизнеса на земеделските производители.

АНИМЕКС: „Ние вярваме, че първокласното качетсво на работа и обслужване създават дългосрочни взаимоотношения!“


image0 (9K)