Социалните мрежи попиляха скандалната плеймейтката Нора Недкова

[ad id=“263680″]

Новата Мис Плеймейт Нора Недкова каза, че с гордост ще носи короната си. Оказа се, че „царската“ корона е твърде тежка за крехката й физика. Последните два дни мрежата буквално гърми от нейни снимки и цитати, които шокират потребителите. Нора не крие, че живее луксозно и твърди, че дължи това на баща си, който е известен варненски бизнесмен. Понякога изказванията й са толкова ярки и груби, че потребителите не остават безразлични. Пример за това е последната й изцепка в „Черешката на тортата“, че макароните с майонеза са за простолюдието. След това нейно изказване плъзнаха колажи, на които Недкова е без грим. Към тях са прикачени бисерите на блондинката, а коментарите са главно подигравателни.

Днес във Фейсбук изплува още една шок снимка на младата миска. Това е Нора преди интервенциите, а почти никой не успя да я познае. Пищните й устни, напращелите гърди и скулите й са далеч от реалността. Много от абонатите на социалната мрежа твърдят, че Нора е изглеждала много по-добре преди да се „обезобрази“ с толкова много операции и хирургически намеси,  пише blitz.bg

[ad id=“225664″]

Ето и някой от коментарите по нейн адрес:

Тагни някой по тъп от Нора Недкова

И лекият боклук, задуха ли вятър, заживява със самочувствието, че е звезден прах..

Много жалко за това младо същество,няма никакво възпитание и уважение към другите!!!!Поне да си мълчеше и да уважи труда на Алфредо и националната кухня на Куба!!!И този алкохол,дойде им в повече!!!

[ad id=“263680″]

Калугин и Нора са дъното на дъното утайката най гнусното!!!Противни ,лигави ,ограничени ,грозни ,прости има и още доста с какво да ги обидя ,защото те друго не заслужават ,ни ще запазя приличие

Ми той Алфредо беше сготвил за простолюдието. Тя обаче се е взела за „дама“. Много е далеч от истината горката. Комплексирана селска сопа.

Потресена съм! Не се ли очаква като публична личност да прикрива поне малко мнението си за „простолюдието“? Не смятам, че някой очаква от нея да заблести с ум повече отколкото със силикон, но….. Грозно е да припомня публично нейното дневно меню и да прави сравнения с нейните възможности и тези на средностатистическия българин. Няма лошо да има самочувствие, но нека това не наранява останалите.


image0 (9K)