София Лорен за историята на една снимка: Притеснявах се, че зърната й ще влязат в чинията ми

Изумително красивата и сега, София Лорен разкри най-после историята на една от най-емблематичните снимки на Холивуд. Тя е направена през далечната 1957 година. На снимката София Лорен и Джейн Мансфийлд седят заедно на маса, а Лорен гледа осъдително право в деколтето на Мансфийлд.

Точно тогава Лорен „току-що е подписала с Парамаунт и е пристигнала в Калифорния, където Парамаунт организират голямо парти за добре дошла в Бевърли Хилс, а Мейнсфилд е била сред гостите“, разказва главният редактор на „Пийпъл“ Джес Кейгъл.

[ad id=“255238″]

Едва преди няколко години Лорен, която сега е на 83 години, обяснява изражението си на снимката в интервю за „Ентъртейнмънт Уикли“:

„Тя дойде до масата ми. Знаеше, че всички гледат. Седна. И в този момента, тя бе… Слушайте. Погледнете снимката. Накъде в вперен погледът ми? Взирах се в зърната й, защото се притеснявах, че ще влязат в чинията ми“, казва тя.
„Можете да видите страха в очите ми. Толкова съм ужасена, че всичко, което в роклята й ще се взриви – БУМ! – и ще се пръсне по масата“, добавя тя.

Докато на други снимки се вижда как двете дами се усмихват и се смеят заедно, Лорен даде да се разбере, че това е снимката, която най-добре описва ситуацията.

„Може да има и други снимки, но това е снимката. Това е тази, която показва какво се случи. Тя е единствената“, обясни Лорен.

[ad id=“225664″]

След толкова много години София Лорен сподели, че все още й искат автографи върху тази снимка.

„Много, много пъти са ми давали тази снимка за автограф“, добавя тя. „Но никога не го правя. Не искам да имам нищо общо с това. И също така от уважение към Джейн Мансфийлд, защото тя вече не е сред нас.“

Източник: dir.bg


image0 (9K)