СМЯХ! Истински оплаквания на английски туристи до агенцията “Томас Кук”

1. “В отпуската ми в Гоа, Индия, беше отвратително да открия, че почти всички ресторанти сервират с къри. Аз не обичам храна с подправки.”

2. “Те не позволяваха жените да се пекат на плажа без горнище на банския. Това беше много разочароващо за съпруга ми, който просто искаше да се отпусне.”

[ad id=“225664″]

3. “Ние прекарахме отпуската си в Испания и имахме проблеми с шофьорите на такси, тъй като те всичките бяха испанци.”

4. “Плажът беше с твърде много пясък. Трябваше да чистим всичко, като се връщахме в стаята си.”

5. “Открихме, че пясъкът не е като пясъка във Вашата брошура. Вашата брошура показва пясъка по-бял, а той беше по-жълт.”

6. “Тези почивки на малките магазинчета в Пуерто Валартато следобед – често имах нужда да си купя нещо по време на “сиеста” и не можех. Тази “сиеста” трябва да бъде забранена.”

7. “Никой не ни беше казал, че ще има риба във водата. Децата се уплашиха.”

8. “Въпреки че в брошурата се казва, че ще има напълно обзаведена кухня, нямаше резачка за яйца в чекмеджетата.”

[ad id=“263680″]

9. “Мисля, че това трябва да бъде обяснено в брошурата, че местната бакалия не продава подходящи бисквити, както и яйчени кремове и джинджифилови ядки.”

10. “Пътищата бяха неравни и с дупки, така че в автобуса до курорта не можахме да прочетем пътеводителя. Поради това не бяхме наясно с много неща, които биха направили ваканцията ни по-весела.”

11. “Лети се 9 часа към къщи от Ямайка до Англия. А американците летят само три часа до вкъщи. Това изглежда нечестно.”

12. “Аз сравних размерите на нашия двустаен апартамент с една спалня с този с трите спални на наши приятели и нашия беше значително по-малък”

13. “Когато бяхме в Испания, имаше твърде много испанци там. На рецепцията говореха испански, храната беше испанска. Никой не ни каза, че там ще има толкова много чужденци.”

[ad id=“236993″]

14. “Трябваше да излезем да се возим отгоре на корабчето и нямаше климатик”.

15. “Ваше задължение като туроператор е да ни уведомите за шумни или невъзпитани гости в хотела преди пътуването.”

16. “Бях ухапан от комар. В брошурата не пишеше, че има комари.”

17. “Годеникът ми и аз поискахме единични легла в стаята. Но вместо това бяхме настанени в стая с голямо легло. Сега ние искаме да ни платите обезщетение за това, че аз съм бременна. Това нямаше да се случи, ако ни бяхте настанили в стая, каквато поискахме.”

p.s. Внимавайте, те ходят сред нас и те гласуват!

 


image0 (9K)