Смях: Босът на Господари на ефира реди молитви Господарят им Борисов да иляди във властта!

Сериозна заявка за Златен скункс за подмазвачество даде продуцентът на „Господари на ефира“ Джуди Халваджиян. В интервю той засипа с комплименти и четки дългогодишния си приятел Бойко Борисов.

„Искрено се надявам третото правителство на Борисов да е успешно! Бойко Борисов натрупа доста опит и не би следвало да повтори грешките от предишните си два мандата“, заяви той.

После побърза все пак да вкара елемент на критика: „Не бива, обаче да се разчита, че правенето на пътища е достатъчно. Нека Борисов да се замисли малко повече и за изстрадалия народ и да се концентрира върху това“.

Накрая сравни управлението на Борисов с „Господари на ефира“: „Господари на ефира“ печели, защото се бори за справедливост. Ако същото стори и Борисов, съм сигурен, че ще може да управлява още дълги години“, завърши дитирамбите си Джуди.

Всъщност, сравнението е много подходящо. И едните, и другите се хранят от гафове и глупост. И Халваджиян, и Борисов заслужават Златен скункс. Първият за подмазвачество, вторият – за цялостен принос.

http://BNews.bg


image0 (9K)