Смразяващи подробности за кървавото клане в Петрич

Касапинът, който е инвалид и се подпира с две патерици, разказва пред полицията през сълзи собствената си версия за станалото

54-годишният Васил Василев, който едва не уби жена си днес около обяд в Петрич, вече е в полицията. Всеки момент ще бъде разпитан пред съдия, за да даде показания около кървавия инцидент в дома му, станал днес в дома му.

С нож на няколко места Васил наръга Невена Тегова и я окървави жестоко, оставяйки я потънала в кръв на земята в дома им, пише struma.com. Писъците и събрали съседите, които извикали екип на Спешен център. След преглед в болницата в Петрич, Невена е закарана в болницата в Сандански, където лекарите я оперират и до момента няма подробности около състоянието й.

Касапинът, който е инвалид, трудно подвижен, подпира се с две патерици, разказва пред полицията през сълзи собствената си версия за станалото. Скарали се, така както правили често.

Невена е с 12 години по млада от него и непрекъснато му правила забележки. Така и днес избухнал скандал между двамата, тя започнала да го засипва с удари по главата и да го блъска.

Не издържал, той грабнал ножа от масата и започнал да я ръга да посоки, не мислел какво прави, защото бил силно афектиран от нейното поведение. Това е версията на Васил, който не е криминалнопроявен и до момента полицията не е имала информация за подобни тежки скандали в дома им.


image0 (9K)