Смразяваща семейна трагедия: Мъж застреля майка си и приятелката ѝ по тяхно желание, а после уби и себе си

Няколко жертви на стрелби регистрира германската полиция, съобщи местната преса. Три бездиханни тела откри полицията в баварския град Алтфраунхофен след странно обаждане в участъка. Мъртвите са напуснали този свят от огнестрелни рани, пише Монитор.

[ad id=“255238″]

Според разследващите става дума за смразяваща семейна трагедия, заяви източник от полицията пред вестника. Специалистите смятат, че 49-годишен мъж е застрелял майка си (на 83 години), приятелка на майката (61 г.), а след това и себе си. Преди това мъжът се е обадил в полицията и казал да дойдат да приберат „трите трупа“. След това затворил и повече не отговарял на обажданията от полицейския оператор. След като малко по-късно служителите на реда пристигнали на място и огледали къщата, открили три трупа. По време на огледа било открито прощално писмо, според което убийството на жените е извършено по тяхно желание от мъжа, който след това също решил да прекрати отношенията си с живота. По писмото криминалистите открили отпечатъци на убиеца-самоубиец. Оръжието на убийството е било незаконно, установила проверка. Живееща в съседната къща жена е споделила пред „Билд“, че двете жени били тежко болни, а мъжът също не бил в добро здраве – дори само защото тежал близо 300 килограма и страдал от депресия. Всички те живеели от социални помощи и от пенсията на майката.
[ad id=“225664″]
В същото време в Бремен се разигра публичен разстрел пред местен супермаркет. Според свидетели на входа на магазина се стигнало свада между двама мъже, след която единият от тях измъкнал и без много да му мисли решил спора като гръмнал опонента (малко по-късно той починал в болницата). Извършителят след това си плюл на петите и изчезнал в околните преки. На паркинга останали само няколко близки на загиналия, които трябвало да бъдат упокоявани от полицейски психолог заради ужасния стрес, в който изпаднали. Няма данни да има опасност за други жители на Бремен. Инцидентът се разследва от местната полиция.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/svyat/golyama-tragediya-v-germaniya-mzh-zastrelya-mayka-si-i-priyatelkata-y-po-tyakhno-zhelanie-video_news555152.html

 


image0 (9K)