Любопитно:Смарт кондом ще отчита как се представя мъжът в леглото

Британска компамия пуска на пазара смарт кондом, който ще може да отчита как се представя мъжът в леглото.

[ad id=“225664″]

Не се споменава какво е подтикнало разработчиците да се заровят толкова дълбоко в личното пространство на мъжете по света. Много вероятно е ръководителят на компанията да е жена. Това би обяснило будоарно-шпионския замисъл на подобно устройство.

Иновативният смарт кондом има формата на гумен пръстен, който се поставя в основата на пениса. Въпреки че не го покрива изцяло, производителите са избрали все пак да означават устройството като кондом. Няма спор обаче, че добавянето на термина смарт в случая е напълно оправдано.

[ad id=“263680″]

Смарт кондомът разполага с вградена високотехнологична система, която отчита няколко жизнени показатели, на база на които може да се съди за качеството на сексуалния контакт и за това доколко усърден е бил мъжът в любовната игра. Това са изгорените калории, честотата на сексуалните движения на мъжа, както и продължителността на сексуалния акт преди еякулацията.

След събиране на тази информация устройството я препраща към телефона на мъжа (или към този на партньорката му, която в последствие може да се похвали с данните, или, ако има повод за това – да се оплаче).
Източник:dunavmost.com


image0 (9K)