Смазващо писмо на един син към баща му

Баща вижда чиста стая и постлано легло. Секунди по-късно, той открива бележка, която го смазва.

Един следобед, баща минава покрай стаята на сина си. Той забелязва, с родителските си инстинкти, че нещо не е наред. Стаята е напълно изчистена, дрехите са прибрани и дори леглото е постлано. Той ужасно се притесни, когато вижда писмо върху възглавницата на сина си, на което пише „Татко“. В очакване на най-лошото, той отваря писмото и започва да го чете с треперещи ръце.

[ad id=“263680″]

„Скъпи татко, с голямо съжаление и тъга, ти пиша. Аз трябваше да избягам с новата си приятелка, защото исках да избегна неприятната сцена с майка и теб. Изпитвам истинска страст към Стейси. Тя е толкова хубава, но знам, че няма да я одобрите, заради нейните пиърсинги, татуировки, стегнати мотоциклетни дрехи, както и факта, че тя е много по-възрастна от мен.

Но не е само страстта, татко, тя е бременна.

Стейси казва, че ще бъда много щастлив. Тя притежава собствена каравана в гората и има достатъчно дърва, за да изкараме цялата зима. Ние споделяме мечтата да имаме много деца.

Стейси ми отвори очите за факта, че марихуаната наистина не наранява никого. Ние ще отглеждаме за себе си и ще я търгуваме с други хора в общността.

[ad id=“225664″]

В същото време, ние ще се молим, науката да намери лек за СПИН, така че Стейси да се почувства по-добре. Сигурен съм, че тя го заслужава.

Не се притеснявайте, татко. Аз съм на 15 и знам как да се грижа за себе си. Сигурен съм, че някой ден ще ви посетя, за да ви разкажа какво се е случило с живота ми и да видите внуците си.

С любов
Джошуа

П.С. Татко, нищо от написаното по-горе не е вярно. Аз съм в къщата на Джейсън. Просто исках да ви напомня, че има много по-лоши неща в живота, отколкото забележката от директора в бележника ми, който съм оставил на масата в кухнята. Обади се, че е безопасно за мен да се върна у дома!“

 Това момче е гений, когато става въпрос за подготвяне на родителите си за някоя лоша училищна новина!

Източник: Obektivno.com


image0 (9K)