След финала на „Твоят мой живот“ зрителите се питат ще има ли четвърти сезон

Преди броени минути завърши финалният епизод от 3-тия сезон на турския сериал „Твоят мой живот“. Зрителите не очакваха чак такъв захаросан и лустросан хепиенд.

Освен това някои ситуации на края бяха набързо замазани, след като ги  протакаха толкова серии.

Както и да е, сценарийно виждане.

Но някои от звездите в сериала няма да го запомнят с добри чувства. Въпреки, че го направи световноизвестен, Еркан Петеккая никак не е доволен от развоя на събитията покрай участието си в хитовата поредица.

[ad id=“218001″]

Оказва се, че актьорът изиграл една от главните роли, още не е получил и стотинка от уговорения си хонорар. Затова и излезе на протест под прозорците на холандската продуцентска компания. Задно с Еркан Петеккая, недоволството си изразиха и няколко други актьори от „Твоят мой живот“.

Джихан е категоричен, че ако в най-кратки срокове не му бъде преведено дължимото, ще даде продуцентите на съд и ще си вземе парите в двоен размер.

А само до преди няколко месеца от компанията стояха плътно зад своята звезда по време на делата, които той водеше срещу екранната си партньорка Нургюл Йешилчай (Гюлсерен) за обиди.

Четете за този скандал ТУК
След последните кадри на „Твоят мой живот“ неговите почитатели се питат ще има ли четвърти сезон, въпреки, че третият завърши без „вратичка“ за още нещо.

[ad id=“225664″]

Но както не веднъж се е случвало, добрите сценаристи „ръкоделстват“ без задръжки. Дали драмите, историите, мечтите, разочарованията на героите от така обичания сериал ще продължат, предстои да бъде разкрито съвсем скоро по БТВ.


image0 (9K)