След като плю по Радев, сега прави плонжове пред него – Ненчев съвсем се изложи

В армията плонжовете заваляха като ноемврийски листа. С изрично разрешение на военния министър Николай Ненчев Информационния център на министерството е завъртяло два филма посветени на новия президент и Върховен главнокомандващ ВС ген. Румен Радев, пише „Фрогнюз“. В армията това приемат като първо козируване на ген. Радев от земеделеца.

Единият от филмите е „Това сме ние“ за авиошоуто, организирано от генерала през 2014 г. Другият е „В небето и над него“ от далечната 2007 г. , който проследява служебния път на военния пилот. Филмите се показват на сайта на центъра на armymedia.bg., на който също бе публикуван и злополучния материал, който оплюва надълго и нашироко новия президент на страната ген. Радев по заповед на министър Ненчев, в петък преди изборите. Така се прави опит, гафът да се замаже.

И дори се появиха информации, че Ненчев щял да продължи да е министър и в новото служебно правителство. / Припомняме, че същият демонстративно заяви през октомври, че ако ген. Радев стане президент, веднага напуска правителството/.

Но се появиха и други информации- че служебен министър щял да е един друг бивш министър на отбраната, което пък гарантира шутове в задниците на всички плонжори и двуличници. Големи шутове!

http://BNews.bg


image0 (9K)