Следлюбовно: Мария и Рачков – в бясна конкуренция

Блондинката стартира собствено комедийно шоу, което поразително прилича на представлението, което изнася бившата й изгора.

Новият проект на Мария Игнатова носи любопитното заглавие „Без грам #Инстасрам“ и вероятно иронизира известни български личности в социалните мрежи, което преди започна да прави и Рачков. Друго сходство е, че на всяко представление Игнатова ще кани известен човек, както прави и бившият й. В „Забраненото шоу на Рачков“ гостуваха вече Веселин Маринов, Милко Калайджиев и редица още забавни типажи. На комедийната сцена Мария ще си партнира с Алекс Раева, с която са не само добри приятелки, но имат и голям опит пред прожекторите, след като бяха водещи на „Екс фактор“.

„Ще завъртим хумористично, иронично и саркастично цялата разкошотия на заобикалящата ни действителност. Обещаваме ви шеметни моменти смях и музика, без филтри, цензура и политическа коректност. Без грам ИнстаСрам!“, заяви Игнатова на промотирането на проекта си. Думите й бяха потвърдени от Алекс Раева, която призова познати и непознати да гледат дебюта им.

„Защо отказвам да съм кифла? Има ли певици без цици? Кога е силен силният пол? Можем ли да готвим, без да пошираме и бейкваме? Защо свалиха „Господарите“? И разкошно ли е да бъдем тъпи? Това ще е най-забавното шоу след БрикзиД-а“, загатна Игнатова за проекта, който се задава. Вероятно точно заради спирането на „Господари на ефира“ 40-годишната блондинка се е амбицирала да направи нещо и да не стои без работа.

Първите две представления ще бъдат в столично заведение на 14 и 15 февруари. В сайтовете за колективно пазаруване вече се появиха и намалени билети на цена от 20 лева. Проверка на „България Днес“ показа, че пропуските се разграбват много бързо. Офертата важи за ползване на седящо място в клуба и не включва допълнителна консумация в заведението.


image0 (9K)