Следете внимателно знаците, които съдбата ви праща

Пълнолуние в 07:46ч, последвано от частично лунно затъмнение.

По това време хората са във физически подем, но с емоционална затормозеност. Най-чувствителните натури започват да изпитват тревога, безпокойство и дискомфорт. Възможно е да има честа смяна на настроението, остри предчувствия, особено при жените. В този период не вземайте сериозни решения. Внимателно трябва да се отнасяме към всички знаци, които съдбата ни праща.

Действието на лекарствата се увеличава, но и страничното им действие също се усилва, ако има такова. Не е най-доброто време за извънградски разходки, особено за лесно възбудимите и неуравновесени хора.

Разгонете мрачните облаци от своя небосвод. В най-трудните моменти трябва непременно да вярваме, че светлите сили на Вселената няма да ни оставят. Да не се отчайваме.

Луната е в знак Козирог до 13:09ч на 6 юли.

В своите постъпки и решения, хората се ръководят изключително от логиката, здравия смисъл и целесъобразността. Намалява способността от състрадание, по-малко ни вълнуват чуждите проблеми. Засилва се чувството за самотност. Хората са по-практични. Подходящо за рутинна работа. Може да има задръжки и препятствие в делата. Неподходящо за романтика и любовни дела.

Уязвими са костната система, гръбначния стълб и долните крайници. Неблагоприятно е да се обръщате към знахари и чакръкчии за наместване на прешлени и кости, лекуване на гръбначния стълб. За подобряване на кръвообращението се препоръчват горещи вани и душове. Кожата да се овлажнява с тонизиращи средства.

Доминиращ 14 лунен ден до 21:40ч на 5 юли (от 20:44ч на 4 юли).

Денят е сложен – от една страна е много добър за всякакви начинания, за реализация на дългосрочните планове, но от друга страна, този ден често носи със себе си лошо настроение, ниско самочувствие. Не трябва да оставяте тези чувства да ви завладяват. Най-доброто средство срещу тях са именно активността, действието и физическото натоварване.

Добре е енергийно да почистите къщата и пространството си. Можете да се занимавате с важни битови дела, да организирате голямо пране или общо почистване на дома. Също така е добър ден за всякакъв вид ремонти и строителни работи.

Постенето в този ден има силен лечебен ефект. Очите сега са особено чувствителни, опитайте се да не претоварвате зрението си. Не се препоръчва да бъдете в пасивно състояние, физическата работа под каквато и да е форма е много полезна. Благоприятно за изчистване на духовни и физически шлаки. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път.

14-ия лунен ден способства силното укрепване на семейството и връзките между членовете му, дава взаимно разбирателство между по-младите и по-възрастните поколения. В допълнение способства и комуникацията на всички нива. Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки.

Подстрижката може да доведе до изпитване на страхове и мъка, затова по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден. Ако им въздействате, ще започне обмен на информация, а това ще се отрази на душевният ви комфорт, може да започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите постъпки, на своя избор, в успеха на замисленото.

Следва 15 лунен ден от 21:40ч на 5 юли до 22:27ч на 6 юли.

17 слънчев ден – Подходящо е да се посети църковен храм. Добре е да разхвърляте храна за птиците и животните. Хубаво е да постоите малко на вятъра да ви подуха. Полезно е да се работи със словото: да се четат мантри, молитви, да се усвояват нови знания, да се започне цикъл на образование, на учене. Желателно е да бъдете много внимателни с думите в този ден.

 


image0 (9K)