СЛАДКИЯТ ПЕЛИН е чудотворна билка! Съединение, извлечено от него, убива ракови клетки

Д-р Юю Ту е китайски лекар, родена 1930 г. От 1965 година работи в Китайската Академия по Традиционна медицина и е посветила живота си на своята научно изследователска дейност.

За научното си откритие за борба с рака, през декември  2015 година в Стокхолм, Д-р Юю Ту получава нобелова награда, което е официално потвърждение от медицината за действието на едно съединение върху раковите клетки и способността му да ги унищожава.

Д-р Юю Ту, доказва научно, че раковите клетки са изключително чувствителни към съединение, наречено Артемизинин. Това съединение, извлечено от Следкия пелин, може да унищожи над 100 вида паразити, които са причинители на рак и множество други заболявания, признавани от традиционната медицина като „нелечими“ до момента!

Д-р Юю Ту препоръчва на всеки да направи прочистване от паразити веднъж или два пъти годишно.  За да се предпазим от това да бъдем засегнати от тях, ние трябва да поддържаме вътрешна чистота в организма – защото веднъж опаразитени от наличие на някакъв вид паразити, те започват да се размножават като луди. Например, кръглите червеи могат да снасят 300000 яйца в един ден! Глистите могат да растат и да достигнат дължина 30 метра. Едноклетъчните амеби може действително да се хранят с мозъка.

Никой не е напълно имунизиран, дори и най-здравите хора. Ние можем, обаче, да пазим нашите тела в много добро състояние чрез периодично прочистване.

Паразитите могат да бъдат действителната причина за най-мистериозните заболявания. Това са някои от най-често свързаните симптоми с инфекция паразити:

Разстройства на настроението: депресия, тревожност, мисли за самоубийство, раздразнителност
Силен глад за сладки храни
Желязодефицитна анемия- червеите могат да създават достатъчно загуба на кръв, за да предизвикат анемия или недостиг на желязо
Кожни заболявания като уртикария, обриви, екзема, сърбеж, дерматит, акне, язви, рани, лезии и т.н.
Повтарящи се гъбични инфекции като Candida
Кървенето на венците
Главоболие
Безпокойство или тревожност
Нервност – отпадъчните продукти от паразитите дразнят нервната система
Скърцане със зъби по време на сън
Хранителни алергии / чувствителност към храната
Загуба на апетит
Сексуална дисфункция при мъжете / менструални проблеми при жените
Хроничната умора
Устойчиви храносмилателни проблеми (крампи, подуване на корема, газове и т.н.)
Болки / скованост на ставите
Проблеми с дишането
Сърбеж – особено около устата, носа и ануса
Проблеми с паметта

СЛАДКИЯТ ПЕЛИН е чудотворната билка!  Той  унищожава както възрастните индивиди, така и стадиите на развитие на поне 100 паразитни видове, също така убива и яйцата.

Процентът на успех при напредналите форми е около 95%. Това е цялостен подход, който не само унищожава паразитите, но и нормализира химичния състав на кръвта, снижава туморните маркери и възвръща здравето.

Сладкият пелин  е препоръчвана терапия от лекари, фитотерапевти и специалисти в областта на здравеопазването.

Важно е да знаете, когато купувате билка, коя част от нея купувате. 

При Сладкия пелин съдържанието на Артемизинин се намира в малките листенца на билката и именно тази част, трябва да използваме, като се отстранява ненужна част  – клечки, стебло, изсъхнала част.  Съдържанието на тази непотребна част е предимно от целулоза и в минимални количества Артемизинин.

Именно тази ненужна част от билката Сладък пелин се предлага на пазара на много по-изкушаващи цени и ни заблуждава с етикета си „Сладък пелин“ .

От проучване и изследване няколко вида Сладък пелин от различни производители в цял свят е установено, че най-качествения Сладък пелин с най-богато съдържание на Артемизинин е българско производство.

Източник: narodna-apteka


image0 (9K)