Слави Трифонов получи предложение от бургаска телевизия да му излъчи шоуто

Шефът на най-старата бургаска телевизия Канал 0 предложи на Слави Трифонов да му излъчва шоуто, съобщава offnews.

бТВ снощи не излъчи „Шоуто на Слави“, а пусна старо предаване. По-късно от телевизията обявиха, че не могат да позволят развлекателно предаване да се превръща в политическо. А Трифонов само коментира, че това е цензура.

Не закъсня и първото предложение до Слави Трифонов – от бургаската телевизия Канал 0 и управителя й Георги Стоянов. Той изпрати до шоумена отворено писмо. Писмото е изпратено до бургаските медии.

Ето го и него:

ОТВОРЕНО ПИСМО

от Екипът на Телевизия „Канал 0“ Бургас

Уважаеми колеги,

Телевизия „Канал 0“- Бургас изразява своята съпричастност и пълна подкрепа към Вашата народополезна и отговорна кауза за промяна на избирателната система в България, а именно:

-народните представители да се избират с мажоритарна избирателна система с абсолютно мнозинство в два тура

-въвеждането на задължително гласуване на изборите и референдумите

-годишната държавна субсидия, отпускана за финансиране на политическите партии и коалициите, да бъде един лев за един получен действителен глас на последните парламентарни избори

За първи път след 1989 година повече от 2 милиона и половина българи казаха своето категорично „ДА“ за Промяната. Ние сме убедени , че трябват нови правила в държавата, които да се спазват и важат за всички. Само така ще бъде възстановено обруганото чувство за справедливост на българския народ, на суверена.

Изразяваме своята готовност при необходимост и промяна на сегашните обстоятелства да излъчваме „ Шоуто на Слави“ в програмата на ТВ Канал 0.

Гласът на хората трябва да остане чут!

С уважение и пожелание за успех:

управител на ТВ Канал 0 – Георги Стоянов

изп. директор ТВ Канал 0 – Веселин Пренеров


image0 (9K)