Слави Трифонов глобява „солено“ своите подчинени

Сериозни глоби налага Слави Трифонов на своите подчинени, пише изданието „Уикенд”.

Шоуменът бил въвел строги правила за екипа си и всеки, който волно или неволно ги потъпче, плащал по 200 лева за неблагоразумието си.

Глобите били еднакви за всички, без значение с какъв статус са в телевизонното шоу на Трифонов.

Освен това Слави Трифонов разглеждал всяка молба за напускане като предателство и след като я подписвал, избягвал всякакъв контакт с подателя й.

Рекордьори по глоби били Виктор Калев и Цветелина Грахич, които отдавна не са в екипа на шоумена. Те били наказвани поне по веднъж в седмицата. Въпреки това не го приемали драматично, обръщали го на майтап, разказват хора от екипа.

Санкции често били налагани и на сценаристите. Слави редовно си наумявал, че те пишат тъпи смешки и режел от заплатите им.

Неотдавна тлъста глоба отнесла беквокалистката на бенда Невена Цонева. Певицата беше поканена – като гост заедно с колежката си Лилия Стефанова, в рубриката „Нещо лично”. Улисана в истории за студентските си години, Невена изрече нецензурни думи в ефир. Поради това от СЕМ е била наложена глоба. За Трифонов нямало проблем да извади парите от джоба си, но поискал да даде урок на Невена и ги удържал от заплатата й. „Вече си публична личност, трябва да се съобразяваш„, порицал я шоуменът.

Че водещият е въвел строга наказателна, но и поощрителна система в предаването си, разкри преди време бившата беквокалистка в „Ку-ку бенд” Алекс Раева. Певицата, с която Дългия имаше продължителна връзка, заяви обаче, че глобите, които е отнасяла от строгия Трифонов са я направили по-дисциплинирана.

Жестоки глоби е плащал кажи-речи всеки от екипа на Слави. Това била и причината да си тръгне Любо Нейков. Той редовно отнасял санкции от по 100-200 лева.


image0 (9K)