Слави и неговата нетипична красота бяха окичени с короната на Мисис България

И Слави Трифонов, като Мис България 2017 г-ца Тамара Георгиева, реши да прави добро.

[ad id=“263680″]

В средата на 2018 година ще се проведе конкурсът „Мисис Вселена“, в който участие ще вземат дами от 70 държави. Естествено в съревнованието ще влезе и българка. Държавата ни ще бъде представена от „Мисис България Вселена“ 2017 Мари Вачева, която заедно с Мариана Маринова, съорганизатор на конкурса, бяха на гости в шоуто на Слави.

[ad id=“225664″]

Нямаше как тема в разговора да не бъде изборът на новата Мис България Тамара Георгиева, която предизвика лавина от негативни коментари. Госпожица Тамара беше съвсем скоро при Слави Трифонов и той не се държа много благоразположено към нея заради „нетипичната красота“, която тя твърди че притежава, а и не само. Не може да се каже обаче същото за отношението на водещия към двете красиви дами, седнали на диванчето в предаването му на 1 декември.

Мари Вачева, която ще представи България в конкурса „Мисис Вселена“ е българка, която от години живее в Австрия, омъжена е за австриец. Дълги години е била фотомодел у нас на известни марки, със собствено предаване и балет. Тя категорично заяви, че по себе си няма никакви корекции и нарочно публикува в социалните мрежи свои детски снимки, за да се съпостави нейният външен вид преди и сега.

По този повод Слави, съвсем в негов стил, също каза, че неговата красота е напълно естествена. Мари сподели, че не короната прави жената красива и затова тя не е дошла окичена с нея в шоуто. Водещият обаче припомни, че Тамара Георгиева е била с короната си в шоуто, защото искала да прави добро. И така се завъртя разговорът за това украшение, че Мари Вачева не можа да се въздържи и награди Слави за неговата „нетипична красота“ с корона със стотици бляскави камъчета. Това предизвика фурор сред публиката и Ку-Ку бенд. А водещият напълно сериозно обяви, че е можел да бъде и без корона, но понеже се е заразил от г-ца Тамара да прави добро, носенето на короната за него е станало отговорност, призвание и досега само си е мечтал да бъде част от конкурсите за Мис и Мисис. А короната, с която той поседя, му беше оставена като подарък.

Какво ли не прави мъжът, ако пред него има красива жена, ако пък са и две…


image0 (9K)