Скрити послания в думите на мъжете

Мъжете са по-директният пол, но и на тях им се случва да ви кажат нещо, а зад думите да се крие друг смисъл. Нека разгадаем едни от най-често употребяваните им фрази.

[ad id=“225664″]

„Съжалявам, не съм видял, че си ме търсила”

Разбира се, че е видял! Любопитството му го кара да си проверява пропуснатите повиквания?! Е, не, че е невъзможно наистина да се е случило и да не е видял, но ако честичко ви го казва, посланието е само едно: „Прекалено много си се лепнала за мен. Остави ме да дишам спокойно”.

„Точно сега не съм готов за връзка”

Не, не е емоционално объркан! Не се самозалъгвай. Подобни думи означават, че или не си пада достатъчно по теб, или за него си „еднодневка”. Оцени поне тактичността му.

„Ти си първото момиче, на което казвам това”

Няма начин! Обикновено мъжете си имат няколко сценария за свалки и си се придържат към тях. С тези думи той всъщност ви казва: „Накарах те да се чувстваш специална, сега е време да ми пуснеш”.

[ad id=“263680″]

„Не, тя не ми харесва”

Така по принцип отговаря на въпроса ви дали намира конкретно момиче за красиво и привлекателно. Но зад думите му се крие: „Много е секси.” или: „Абе, за една нощ става”.

Не ми се говори за това сега”

Това е мъжкият вариант на: „Добре съм”. Не си мислете, че ви провокира да го разпитвате, докато си каже. Той не е жена! В такъв момент единственото, което трябва да направите, е просто да му обясните, че го подкрепяте. И  може да ви сподели всичко.

„Няма значение колко струва”

Ако отношенията ви са задълбочени, най-вероятно сте свикнали да си давате отчети един на друг. Но, ако той си е купил модерна мъжка играчка или нова въдица и не иска да ви сподели цената, трябва да ви е ясно, че струва скъпо. Не това е важното. Важното е, че индиректно ви казва: „Мога и сам да разпределям парите си. Не ми дръж сметка”.


image0 (9K)