Скочиха на Мадона заради коментар за коронавируса

Мадона каза, че коронавирусът е най-мащабното нещо, което показва, че хората са равни. Тя постна видео в Instagram, на което се вижда как се къпе във вана с цветя. В клипа певицата говори за пандемията и нарича коронавируса „страхотен“, защото той не дискриминира и всички могат да бъдат засегнати от него.

„Това е специалното нещо на коронавируса – той не се интересува колко си богат или колко си известен, колко си забавен, колко си умен, къде живееш, на колко си години, какви прекрасни истории можеш да разкажеш. Това е най-мащабният изравнител на хората. Това, което е най-ужасното нещо в него, е и това, което е най-страхотното нещо в него“, коментира Мадона.

Почитателите на звездата обаче се ядосаха от нейните коментари. Те смятат, че тя не проявява състрадателност. „Глупости, аз все още ходя на работа, докато ти си вземаш вана с цветя и соли и всякакви други глезотии“, пише потребител на мрежата.

„Съжалявам, моя кралице, обичам те толкова много, но ние не сме равни. Може да умираме от едни и същи болести, но бедните ще страдат най-много. Не прави нищо от тази трагедия да изглежда романтично“, „Нещата извън имението ти са много по-различни от това, което си мислиш. Бъди в безопасност, и бъди малко по-състрадателна към тези, които нямат толкова привилегии“, пишат други.

По-късно Мадона изтри клипа.


image0 (9K)