СКЛА „Берое“ ще бъде домакин на седмото издание на Балканската атлетическа гала

СКЛА „Берое“ ще бъде домакин на седмото издание на Балканската атлетическа гала от 25 до 27.10.2017 г. в гр. Стара Загора.
Балканската атлетическа гала е ежегодна тържествена церемония, на която се награждават най-добрите атлети и изгряващи звезди от региона за годината и се прави ретроспекция на важните събития на АБАФ. Победителите, които предстои да бъдат определени, със сигурност ще бъдат измежду златните медалисти от най-голямата атлетическа проява за годината – Световното първенство в Лондон 2017.
Тази година, освен президентите и генералните секретари на 17-те федерации членки, гости на церемонията ще бъдат Ахмед Ал Камали, член на съвета на Международната атлетическа асоциация и президент на Атлетическата асоциация на страните от Персийския залив, Майкъл Щурм, представител на генералния спонсор на АБАФ „Херкулан“, както и други важни гости.
Домакинството на Балканската атлетическа гала е голяма чест за страната ни и е доказателсто за значимата ѝ роля в атлетическото семейство на Балканите.


image0 (9K)