Скандал: Принц Хари се е скарал на съпругата си Меган

Британският принц Хари се е скарал на съпругата си Меган Маркъл, че се облича като звезда от Холивуд, а не като част от кралското семейство. Това твърдят британски медии.

Поводът за забележката му е станало предстоящо посещение в Австралия, което е част от задълженията на звездната двойка. Меган искала да сложи прилепнал костюм, който обаче Хари не харесал и определил като „не достатъчно традиционен“.

[ad id=“225664″]

36-годишната Маркъл е известна със стилните си тоалети, но откакто е част от кралското семейство – мнозина смятат, че трябва да започне да се облича по-консервативно. Тя обича да носи и костюми, които в по-традиционните среди често се асоциират с мъжката част от обществото. По-време на визита в Дъблин Херцогинята на Съсекс избра черен костюм с токчета – стил стилето.

[ad id=“263680″]

Родената в Лос Анджелис звезда има 16 години като актриса зад гърба си. Модни специалисти предполагат, че оттам идва ексцентричният вкус на Меган. След сватбата си с Хари, тя спря с актьорските си изяви. Меган изтри профила си в социалната мрежа „Инстаграм“. Там тя имаше над 1 700 000 последователи и често показваше модните си постижения.


image0 (9K)