Скандал в Пещера завърши с убийство

41-годишна жена е убита в Пещера, съобщава говорителят на ОДМВР – Пазарджик Мирослав Стоянов, предава „Фокус“.

Снощи малко след 19.30 часа, в РУ – Пещера е получен сигнал от граждани, че на кръстовище в родопския град лежи жена в безпомощно състояние. Към мястото незабавно са насочени служители от полицейското управление и екип на „Спешна помощ”. Органите на реда и медиците установили, че жената е с наранявания с остър предмет в областта на тялото. Въпреки усилията на лекарите, тя е починала.

[ad id=“237001″]

Криминалисти от РУ – Пещера и ОДМВР – Пазарджик разследват тежкото престъпление. За работа по случая незабавно бил сформиран екип от криминалисти, разследващ полицай, експерти, полицейски и младши-полицейски инспектори. Установена е самоличността на починалата. Уведомена е Окръжната прокуратура в Пазарджик.

В хода на разследването е изяснено, че по всяка вероятност семеен скандал между жертвата и съпруга ? е в основата на спречкването и последвалото намушкване. Нападателят е успял да избяга с автомобил. Установени са свидетели на престъплението, извършен е оглед на местопроизшествието, екипи на РУ – Пещера, ОДМВР – Пазарджик, както и останалите полицейски управления в региона са блокирали основните пътни артерии.

[ad id=“225664″]

Съпругът на жертвата е обявен за общодържавно издирване.

По входовете и изходите на Пазарджик и Пещера има засилено полицейско присъствие.


image0 (9K)