Скандал и последвал бой завършиха с трима в болница – мъж и жена са с черепно-мозъчни травми

Скандал и последвал бой завършиха с трима в болница – мъж и жена са с черепно-мозъчни травми. жената е пребита с кол, мъжът е получил удар с брадва, третият наранен е с леки травми

На 10 ноември, в 15:40 часа, в РУ – Казанлък е получено съобщение за сбиване в с. Шейново, общ. Казанлък. На място е установено, че около 15:30 ч. в частен имот с. Шейново, е възникнал скандал между групи лица от две семейства. Скандалът е прераснал в сбиване, при което 44-годишен мъж е нанесъл множество удари с кол и с крака в областта на главата и тялото на 48-годишна жена, а самият той е бил ударен с брадва в главата от 28-годишен мъж. В сбиването е пострадал и друг мъж, на 53години.

В УМБАЛ – Стара Загора, с опасност за живота, са настанени за лечение 48-годишната жена и 44-годишният мъж, които са получили черепно-мозъчни травми, а 53-годишният мъж е настанен в МБАЛ – Казанлък с фрактури на пръст и на дланта на дясната ръка.

За срок до 24 ч. в РУ – Казанлък са задържани трима мъже – на 24 г., на 22 г. и на 28 г., всички от с. Шейново. Образувано е досъдебно производство по чл.129, ал.2 от НК и са уведомени ОП – Стара Загора и РП – Казанлък. Работата по случая продължава.


image0 (9K)