Скандалната Валя Ахчиева кътала милиони

Освен с професионалните скандали, Валя Ахчиева е известна и с тези от личен характер, свързани с високия й стандарт на живот. Неотдавна журналистката беше разкрита да кара златисто БМВ за над 150 бона, предава  „Ретро“.

Преди него тя отново сядала зад волана на джип от същата марка. А такава кола няма как да се купи с една заплата, категорични са колегите й. И тъй като няма мъж до себе си, остава загадка как точно си позволява подобни придобивки, коментират наблюдатели.

Освен със скъпите си автомобили, Ахчиева се слави и с афинитета си към модата. Запознати разкриват, че тв дамата има цяла колекция палта от естествена кожа, чиято стойност надхвърля десетки хиляди левове.

Тя редовно се появявала в БНТ и с чанти „Армани“ за 700-1000 лева. Преди години журналистката влезе в окото на бурята с амбициите си да пробие в бизнеса. Тогава стана ясно, че е собственик на 1000 декара гора край Рударци, оценявани на стотици хиляди лева.

Ахчиева разгневила жестоко местните с идеята си да изгради там завод за преработване на отпадъци, без да се съобрази с екологичните норми. Фирмата й дори беше намерила испански инвеститори с идеята да се изградят съоражения над селото.

Рударци се слави с изключително красивата си природа и не е чудно, че намеренията на Ахчиева предизвикаха остри реакции. И в крайна сметка Общината спря проекта.


image0 (9K)