Скандали тресат „Мастър Шеф“! Каква е причината?

Зрителски бунт срещу кулинарното предаване MasterChef. Причината е една от участничките – 25-годишната рускиня Виктория Капитонова, писа „Галерия“.

Хоби готвачката привлече вниманието на журито и зрителите още в първия епизод, но най-вече с външния си вид. Андре Токев и компания останаха впечатлени, че толкова красиво и младо момиче се справя удивително добре с гурме специалитетите, а към днешна дата тя вече е в челната десетка на финалистите. Зрителите негодуват от това и се чудят защо Капитонова все още не е изгонена от предаването.

Феновете на MasterChef признават, че рускинята има качества, но не е на нивото, което се изисква за това шоу. Според мнозина журито изгонило далеч по-кадърни от нея участници. Вълна от недоволство срещу нея се надигна миналата седмица, когато задачата бе да се направи паеля. Въпреки че изобщо не успя да се представи на ниво, 25-годишната инфлуенсърка запази готварската си престилка. Зрителите се чудят какви са причините за лансирането й от журито, дори допускат, че богат татко или гадже я спонсорират за да е в шоуто.

Тя демонстрира завиден стандарт на живот в социалните мрежи – живее в лъскав апартамент в столицата, кара скъпа кола. Реално никой не знае да се занимава с нещо различно от инфлуенсърството, макар че и от него се изкарват добри доходи, научи ЗАРАТА.


image0 (9K)