Синът на Тони Стораро Емрах се фука с изкуствени мигли и напълно ново лице

Блондинката Андреа си има много сериозна конкуренция в работата с фотошоп. И това е не друг, а Емрах Стораро – малкият син на Тони Стораро.

17-годишният ученик също иска да гради музикална кариера като жрат си Фики и вече има няколко успешни дуета зад гърба си. Доста по-трудно обаче му е да постигне визията на батко си. Фики Стораро е известен като един от най-едрите и „нацепени“ представители на фолк жанра. Докато Емрах е толкова слаб, че прилича на сомалийче.

Малкият Стораро изпитва комплекси заради визията си и от месец-два е започнал да тренира. Всеки опитен в сферата обаче знае, че за такъв период няма как да се постигнат сериозни резултати, каквито Емрах демонстрира в социалната мрежа.

Преди дни 17-годишният ученик публикува снимка, на която буквално не прилича на себе си. Ръцете му са едри, с добре изваяни и големи мускули. По-куриозното обаче е, че Емрах е решил да пипне малко и по лицето си и напълно е променил облика си, видя Галерия. Той е изгладил кожата си, разширил е челюстта си и така е изпилил носа си, че и майка му не би могла да го познае.

Заиграването с фотошопа предизвика безгрой подигравки на гърба на Стораро-младши. Емрах, разбира се, се издразни и отрече да е използвам фотошоп, но разликата в снимката ясно показва истината.


image0 (9K)