Синът на бивш МВР-шеф побърка полицията в Северозапада

Петко Гоцов е задържан 2 пъти от сряда насам – троши, бяга, кара като джигит

[ad id=“225664″]

Втори екшън от сряда насам е спретнал вчера Петко, синът на бившия кадровик на областната дирекция на полицията във Враца Альоша Гоцов, съобщи BulNews.bg.

В сряда привечер 24-годишният Петко изпочупи колата на младеж, който преди време му откраднал гаджето, след което направи опит да избяга. Само след минути агресивният ревнивец бе спрян и по-късно задържан за 24 часа в ареста на районното управление във Враца.

[ad id=“263680″]

Вчера преди обед Петко е бил освободен, метнал се на сребристото си „Ауди“ и го подкарал като за световния рали шампионат в посока Монтана.

За негово нещастие на изхода на Враца бил засечен от патрул на полицията, който снимал с камера. При минаването на Гоцов радарът писнал и показал, че неговият автомобил се движи с над 120 км. при разрешени едва 50 км/ч.

[ad id=“238430″]

Полицаите незабавно започнали преследване на нарушителя. Петко обаче карал с толкова висока скорост, че те го догонили чак на територията на община Криводол.

На нарушителя бил съставен акт, който по действащия закон за движение по пътищата е на стойност 800 лв., 3 месеца лишаване от правоуправление и 1 месец спиране на автомобила от движение.

Изненадата дошла, когато полицаите проверили на таблета дали джигитът Петко има други глоби, съобщиха от областната дирекция. Оказало се, че на името на Петко Гоцов има натрупани нарушения в цялата страна за над 1 000 лв., които незабавно са му връчени.

[ad id=“236993″]

Служители на МВР от Враца вече залагат дали взводният командир в полицейския участък в АЕЦ „Козлодуй“ Альоша Гоцов ще успее сам да озапти неудържимия си син.


image0 (9K)