Синът на Илия Павлов става кинаджия

Наследникът на покойния бос Илия Павлов се явил на конкурс, който спечелил за директор „Международни продажби“ във филмовия гигант „Милениум филмс“

Само месец след като завърши бакалавърската си степен, синът на Дарина Павлова се уреди на работа в една от най-големите филмови компании в света и то на ръковдна позиия.

Наследникът на покойния бос Илия Павлов се явил на конкурс, който спечелил за директор „Международни продажби“ във филмовия гигант „Милениум филмс“. Годишната заплата за този пост в САЩ е около 200 000 долара.

Любопитна подробност е, че като възпитиник на университета в Короладо, милионерският наследник е изучавал математика и икономика, но бързо се ориентирал към печеленето на пари в киноиндустрията.

Сред близките приятели на младежа са Мел Гибсън, Силвестър Сталоун, Джордж Клуни и много други. „Много пъти съм си говорил с тях, сега ще съм им нещо като шеф“, смее се Илия-Калоян.

„Не съм направила нищо, с което да го подкрепя в този случай. Тази победа си я извоюва абсолютно сам“, споделя гордата майка Дарина Павлова. Тя рядко си позволява да му дава съвети, било за жени, било за работа. „Голям мъж е, да се оправя“, категорична е вдовицата, пише „България днес“.


image0 (9K)