Синът на депутата е пуснат, обвинява полицията и не иска да дава показания срещу Кристиан

Георги Иванов – син на депутата Лъчезар Иванов, беше задържан в полицията за 24 часа, след като е избягал от мястото на инцидента, при който загина журналистът Милен Цветков. Вчера той е бил освободен от ареста.

ВИДЕО от катастрофата с Милен Цветков. 6 пешеходци са се отървали на косъм

В деня на катастрофата Георги бяга от местопроизшествието. Ден по-късно се предава в полицията. Казва, че не помни нищо от фаталния удар.

„В момента под този стрес това, което мога да ви кажа е, че единственото, което си спомням, е ударът и нищо друго. Не мога да ви кажа какво се случи, защото си гледах в телефона и нещото, което видях, е въздушната възглавница в главата ми“, разказва Георги за bTV.

Четвърти арест за смъртта на Милен Цветков

След като бе освободен от ареста, в дома му се извършва обиск. По думите му той е без основание.

„Искаха да подписвам показания срещу Кристиан, които е мой приятел. Показания, които са лъжесвидетелства и ми приложиха физически тормоз. Аз няма как да казвам неща, които не съм видял. Аз доброволно съм се явил в СДВР, за да помогна“, казва още младежът.

“Пламъчето” е запалено, когато Кристиан е откраднал от супермаркет и е изгонен от училище за лошо поведение. Катастрофата е вече “пожара”

„Искат да го обвиня във вземане на наркотици и всички тези глупости, които се изписаха“, допълва той.

Срещу Георги Иванов и другият спътник на Кристиан в колата – Симона, разследващите са събрали данни за извършено и от тях престъпление – затаяване на истината.


image0 (9K)