Синоптичката Деси Банова изчезна от екран. Друга слагат на нейно място

Деси Банова се отказа от кариерата си в Нова телевизия в името на връзката си с бившия президент на България Росен Плевнелиев От популярно лице от малкия екран, синоптичката минава в пълна нелегалност и в противоположен образ – този на домакиня, която сутрин да изпраща, а вечер да посреща благоверния си в общия им дом.

Плевнелиев е настоял Банова да преустанови договорните си отношения с Нова телевизия, заради прекомерната й ангажираност. Росен не одобрявал това, че сутрин Деси трябва да се измъква от семейната спалня по тъмни доби, за да информира народонаселението какво да очаква от природата.

Освен това, заради професионалните й задължения блондинката не можела да придружава всеки път бившия държавен глава в задграничните му пътувания. Банова, която досега бе шефка на синоптичките в Нова, вече успяла да изразходва полагащите й се дни за отпуска, издават запознати с клюките в електронната медия.

Другият мотив на Плевнелиев да спре любимата си от работа били нахалните папараци, които откакто заварката стана публично достояние, не са спрели да преследват Банова. Най-богатият президент в историята на България смятал, че ще се справи с  журналистическия тормоз, ако половинката му снижи до минимум излизанията си от дома им.

Според отлично информиран източник на ПИК Банова вече е прекратила договора си с работодателите си от Нова тв. Последната поява на Деси бе на 30 декември в обедната емисия „Новини“. От тогава прогнозите за времето четат Никол Станкулова и Гери Малкоданска.

BNews.bg

http://BNews.bg


image0 (9K)