Симона запозна гаджето с Глория, тя намекна за сватба

Симона Загорова отново намери любовта и по всичко личи, че е много щастлива с новия си любим Даниел. За голяма изненада тя запозна момчето първо с баща си, който живее далеч от България. Но за Симона мнението на майка й Глория винаги е било най-важно.

Въпреки това срещна половинката си със своята майка едва преди няколко дни. А реакцията на Глория изненада доста нейната последователка в музиката и живота.

Преди време се пишеше в жълтите издания, че Глория не харесвала гаджето на дъщеря си, но съдейки от последната им снимка и коментарите, които тя оставя под други кадри на двойката, явно, че това са поредните изфабрикувани лъжи. Припомняме, че навръх 24-я си рожден ден тя официално представи половинката си на своя баща. Чаровната брюнетката сподели в Инстаграм тогава снимки от борда на самолет. Крайната им дестинация бе Стокхолм, където от години живее Илия Загоров. Той също приел Даниел за зет и бързо намерили общи теми за разговор.

Наскоро в интервю Симона и Глория заявиха, че обмислят да емигрират извън страната. Това доста уплаши техните фенове, но те побързаха да уточнят, че ще бъдат наблизо и ще си идват доста често. Вероятно визират вилата си в Гърция, където смятат да се установят за по-продължително.

„Много дължим на България, на нашата публика, но не е лошо човек да пробва и другаде“ – категорични са те. Глория изгради изключително успешна кариера, като заложи на свой собствен стил. „Каквото и да се случва в моя живот, в главата ми винаги звучи музика. Аз съм си с този талант. Чуваш ли нещо, което е в главата ти, то трябва да излезе“ – откровена е тя. Певицата подчерта, че предпочита да създава авторска музика, а като свой пропуск до момента отбелязва липсата на повече дуети, но скоро смята да поправи този пропуск, споделя още Глория. „Ние сме сигурни, че освен нова музика, може скоро и да има друг прекрасен семеен повод, който да се отпразнува в семейството“, казва още фолк ззвездата, намеквайки явно за сватба на щерка си.

show.blitz.bg

 


image0 (9K)