Симеонов заплаши Цацаров, Васил Божков и Домусчиев от студиото

След известно медийно мълчание Симеонов се завърна в ефир, в студиото на Цветанка Ризова. Отначало Симеонов започна хрисим разговор по темите с пропадналите министерски оставки , но подивя когато се стигна до въпроси за неговия заместник-министър в транспортното министерство Ангел Попов, когото прокуратурата поиска да бъде отстранен от длъжност.

[ad id=“225664″]

Това го превъзбуди да нападне директно главния прокурор Сотир Цацаров, който според него се разхождал из парламента, вместо да си гледа подопечните и да си изчисти Авгиевите обори. Не му стигна и това, но му пожела същия прокурор, който разследвал Попов, да разследва и Цацаров, и да поиска отстраняването му от длъжност по сигнал: „Тогава хубаво ли ще му е на Цацаров?“, попита Симеонов водещата.

На въпрос за обвиненията на Волен Сидеров, че е съветвал Арабаджиеви, Симеонов отсече: Не познавам нито Ветко, нито Ветка, нито чалга певиците. Не е редно да опровергавам всичко по студия, ще си изясняваме със Сидеров нещата, заяви Симеонов.

[ad id=“263680″]

И каза още: Аз съм по-голям и по-мъдър от Сидеров, той е малко по-емоционален.

„Да не би това всичко да се прави защото изнасям факти за хазарта на Васил Божков и за Домусчиев? Цацаров, ако някой пусне един сигнал, че някой ви е дал 8000 лева, дали Лефтеров ще ви отстрани от длъжност? Не може по голо обвинение, да се отстрани човек“, каза той.

Той отрече и друго обвинение от Сидеров – да е роднина с шефа на РЗИ-Бургас Георги Паздеров. Единственият му аргумент бе, че той не е от Бургас, а просто живее там. Явно роднинските връзки са само в населеното място.

http://BNews.bg


image0 (9K)