Сидеров: Това правителство да се замисли имаме ли нужда от него, или да си търсим друго

Обръщаме се към правителството: казвам им много внимателно да помислят върху това да вкарат извънредна точка в МС да разгледат поведението на определени членове на правителството“, каза още той.

[ad id=“225664″]

Странно поведение има напоследък председателят на ПГ на ОП Волен Сидеров, който влезе в открита война с малкия си коалицинен партньор Валери Симеонов.

В отговор на проверките за шума по заведенията на Черноморието Волен Сидеров предприе проверка на проверките.

Неочаквано обаче неприязанта на Сидеров към Симеонов започва да се прехвърля върху целия кабинет.

За първи път лидерът на „Атака“ задава въпроса – защо ни е това правителство?

„Искам отговор от министър-председателя. Трябва ли такова правителство да продължава да управлява, ако не прави благини, не вдига пенсиите, както сме записали в коалиционното споразумение, а се занимава на кого да му затворим заведението, за да може другият олигарх, някой олигарх, да намаже и да стане по-богат.“ Това заяви в Бургас лидерът на Атака Волен Сидеров, предаде transmedia.bg.

[ad id=“263680″]

„Това правителство да се замисли дали имаме нужда от него, или да си търсим друго правителство“, заяви Сидеров. Обръщаме се към правителството: казвам им много внимателно да помислят върху това да вкарат извънредна точка в МС да разгледат поведението на определени членове на правителството“, каза още той.

Припомняме, че лидерът на „Атака“ Волен Сидеров се появи преди седмица в Министерски съвет, за да участва в заседанието на министрите. Той носеше в себе си писмо, в което настоява да получи цялата информация за това кой и как е разрешил на вицепремиера Валери Симеонов да извършва проверки по Черноморието. Сидеров посочи, че по този начин лидерът на НФСБ пречи на туризма и поиска оставката му.

[ad id=“236993″]

Днес Сидеров трябваше да получи от Борисов отговор на въпросите си, но поради заминаването на премиера за Троянския манастир разговорът им бе отложен.


image0 (9K)