Сидеров скочи срещу Цветанов: Изказването му за Русия и Китай е политически гаф

„Груба политическа грешка е изказването на Цветанов на Междупарламентарното заседание „Европейски парламент – Конгрес на Съединените щати“ вчера, че Русия и Китай са заплаха за мира. Такива неща не се говорят. Това е политически гаф.“ Това заяви пред бТВ лидерът на ”Атака” Волен Сидеров, цитиран от „Фрогнюз“.

[ad id=“225664″]

„Готов съм да направя неделно училище, за да давам уроци на Цветанов. Русия и Китай не са заплаха, ще обясня на Цветанов защо. Къде точно заплашват? Вероятно Цветанов иска да се хареса на американския гост, затова се е изказал по този начин. Путин и Тръмп ще се срещнат и ще се разберат, а ние тук говорим прибързано“, коментира шефът на ПГ „Обединени патриоти“.

„Лично не съм чул думите на Цветанов. Вчера беше домашен ден, готвих за моето семейство, а малкият гледаше детско, затова не съм чул какво е говорил Цветанов“, разказа Сидеров.

Сидеров коментира и темата за бежанците. „Европа поемаше бежанци под натиска на САЩ, които искаха Европа да се наводни, да стане по-слаба и да има изнасилвания като това в Кьолн. Трябва да искаме още помощ от ЕС, след като даваме на Турция пари”, каза лидерът на „Атака“.

[ad id=“237001″]

„Трябва да се съобразяваме с Турция заради бежанците. Сега Ердоган има много повече власт, ако пожелае може да ни изпрати мигранти. Сега, ако някой реши да има претенции към нас, никой не може да го спре, имаме само ловни дружинки“, коментира Волен Сидеров.


image0 (9K)