Сидеров: Краси и Валери се крият от мен. По-близък съм вече с Тръмп

„Нямам известие от никого за коалиционен съвет. Каракачанов и Симеонов играят на криеница, което вече ми е хиперсмешно. Върнаха ме в детските години.“ Това е заявил пред „24 часа“ лидерът на „Атака“ и на парламентарната група на „Обединени патриоти“ Волен Сидеров.

Той разбрал, че медии се събират в бившия Партиен дом, където започвала среща между ВМРО и НФСБ. Той обаче не бил уведомен за такава. Което го навежда на мисълта, че двамата искат да го изолират, за да кажат после, че той не е отишъл.

Нещо повече – след като от сутринта се говори, че след края на пленарното заседание днес лидерите на трите партии от малката коалиция ще се съберат, Сидеров пратил пиарката си да пита заместника на Каракачанов във ВМВР – Искрен Веселинов, има ли такива планове и за кога са. На което той отвърнал „О, не, няма.“

„Да се затичам към Партийния дом, без да съм канен ли?“, нямал никакъв избор Сидеров. Освен това той се поинтересувал само ден ли траело ембаргото на Валери Симеонов, който вчера се зарече, че спира преговорите с ВМРО заради изненадващото ултимативно писмо на войводите до партньорите.

„Има много сериозна възможност преди евроизборите „Атака“ да бъде приета в Алианса на консерваторите и реформистите“, съобщил още Сидеров пред „24 часа“ и напомнил, че там членува и американският президент Доналд Тръмп. „Имаме общи възгледи с него“, подчертал още Сидеров.

Източник: 24 часа


image0 (9K)