Сидеров и Цветанов се сдобриха, стабилизираха коалицията

Сидеров се отметна от думите си, че „Цветанов е комунист от МВР“. И се сдобриха. „Имаме различни мнения за някои неща, но ще бъдем единни в пленарна зала“, каза още председателят на парламентарната група на ГЕРБ.

[ad id=“225664″]

Лидерът на Атака Волен Сидеров се поправи – „Цветанов не бил комунист от МВР, бил е само комсомолец, но и аз съм бил“. В коалицията се разбраха да не се обиждат повече през медиите и да се виждат по-често. Грешка направили, че отдавна не са си говорили. Това стана ясно след срещата между Цветан Цветанов, Волен Сидеров и Валери Симеонов.

Валери Симеонов се измъкна от прегръдката на медиите, окупирали вратата на стаята на „Обединените патриоти“, с извинението, че бърза. Сидеров и Цветанов обаче застанаха пред камерите, предава Канал 3.

[ad id=“236993″]

Лидерът на „Атака“ и на ПГ на ОП Волен Сидеров с неохота коментира, че нямало проблеми в коалицията. Той се поправи, че Цветанов не е бил комунист от МВР, както тръбеше от една седмица по всички телевизии.

„Успя да ме убеди, че е бил само комсомолец, но комсомолец аз съм бил“, обърна го на шеги и закачки Сидеров.

Цветанов призна, че е било грешка да се виждат рядко и трябвало по-често да си говорят в коалицията. Той призна, че ще поправят този пропуск.

Цветанов каза още, че от него обиди по медиите към партньорите няма да се чуят.

Това беше една работна, рутинна среща, нищо повече. Изгладихме противоречията, виждам, че всички сте много загрижени. Надявам се по-често да се виждаме, за да обсъждаме проблемите, подчерта Волен Сидеров

След тези му думи Цветанов и Сидеров си стиснаха ръцете, за да покажат, че отношенията им са нормални. „Не съм се почувствал засегнат от нещо“, заяви Цветанов.

[ad id=“236999″]

„Стигнахме до извода, че трябва просто да си говорим по-често. Нямаме никакви проблеми, коалицията е стабилна и нямаме никакви разминавания. Имаме различни мнения за някои неща, но ще бъдем единни в пленарна зала“, каза още председателят на парламентарната група на ГЕРБ.

„Всеки има някакво мнение за политическия си партньор или опонент. Днес, като направихме тази среща, и вие, и ние видяхме, че нямаме съществени различия. Не коментирам Истанбулската конвенция обаче“, каза Цветанов.

На въпрос защо липсва Красимир Каракачанов и как е била организирана днешната среща Цветанов отговори: „Вчера се видях с Волен на мероприятието на Вежди Рашидов и се разбрахме да пием едно кафе днес. Валери Симеонов дойде и просто нещата съвпаднаха“, каза той.

 


image0 (9K)