Сидеров едва не наби Горан Благоев в студиото на Кошлуков – бил соросоид, нямал място в БНТ

„Защо никой не казва подобни думи за израелския равин? Ако каже нещо такова, с журналистическата му кариера е приключено, но за Русия може да се говори всичко. Руският патриарх не каза нищо чак толкова лошо и страшно“, изригна лидерът на „Атака“.

[ad id=“225664″]

„Докога този манипулатор, соросоид ще е в БНТ?“ Така скочи лидерът на „Атака“ Волен Сидеров в студиото на „Още от деня“ по  БНТ по адрес на водещия на „Вяра и общество“ Горан Благоев, който преди него коментираше скандала около визитата на руския патриарх у нас.

Водещият Емил Кошлуков се опита да защити колегата си, но това още повече ядоса Сидеров, който изсипа куп закани и обиди по адрес на Горан Благоев.

[ad id=“236993″]

„Кой си ти, че да коментираш думите на един патриарх? Патриарх Кирил каза правилни неща. Той заяви, че в последните години се размива ролята на Русия в освобождението ни. Руският патриарх има право да се възмути и да заяви – стига с тези финландци и ескимоси. Те са били част от руската армия. Патриархът реагира човешки. Той е един голям ум. Последните дни по темата се упражняват много хора. Защо никой не казва подобни думи за израелския равин? Ако каже нещо такова, с журналистическата му кариера е приключено, но за Русия може да се говори всичко. Руският патриарх не каза нищо чак толкова лошо и страшно. Според мен зад всичко това стоят определени интереси при възобновяването на някои енергийни проекти“, изреди лидерът на „Атака“.

[ad id=“236999″]

„Навремето съм критикувал съветската система. Никога не съм бил в СССР. Всички, които навремето учеха там и се женеха за дъщерите на хора от ЦК на БКП, сега са най-големите еврофили и твърдят, че всичко руско е лошо и трябва да бъде унищожено. Те се кланят на новия си господар от Запада. Аз защитавам днешна Русия, защото Владимир Путин върна държавата на руснаците“, каза още лидерът на „Атака“ и председател на ПГ „Обединени патриоти“ Волен Сидеров.

[ad id=“237001″]

„Нещото, заради което влязохме във властта, не са скиорите и лифтовете, а доходите на хората. Не мога да дам отчет за една година управление, защото не съм в изпълнителната власт. Моите коалиционни партньори явно се разконцетрират, защото въртележката в изпълнителната власт е голяма. Затова съм аз – да им напомням за какво сме влезли във властта. Те понякога ме слушат, понякога не. В коалицията има проблем“, категоричен беше Сидеров.


image0 (9K)