Сидеров: Депутатите не могат да внасят законопроекти през главата ми!

„Има схема за източване на ДДС от няколко фирми“, заяви вицепремиерът Красимир Каракачанов

[ad id=“225664″]

„Валери Симеонов е от едно правителство и един от министрите, той не управлява сам държавата. Когато има законопроекти, те трябва да се обсъждат в парламента. Това е по правилник. За закона на горивата, миналия вторник имахме политически съвет, на който поканихме Емил Димитров да обясни за какво става дума. Аз не се намесвах, но разбрах, че от 380 фирми 181 дължат пари. Има схема за източване на ДДС от няколко фирми“, каза Красимир Каракачанов в ефира на Канал 3.

„Не видях нещо, което да е стресиращо или плашещо в закона. Закон за стопанската дейност не е поставен“, заяви той.

„Лобист съм за хората, които не си плащат данъците.Представете си, че до този момент всеки който е можел да кара кола, но да е имал книжка. Целият дебат, който е в момента как дадем удостоверенията. В момента закона дава на всеки един“, каза Емил Димитров повод обвиненията на Валери Симеонов към него за закона за горивата.

[ad id=“263680″]

„Най-важният въпрос е какво оставяме на наследниците. Ние не си правил илюзии, че ще направим някакви недостижими неща. Правим стъпка по стъпка каквото е възможно. Аз се убедих, че когато участваш в управлението можеш да направиш много неща. На големи приказки сме се наслушали. Нека да оставим на децата ни България, която да се казва България, да се върнат тези, които са напуснали“, заяви Волен Сидеров.

[ad id=“236993″]

„През главата ми депутатите не могат да внасят законопроекти. Това е поведение, което не приемам. По-рядко се виждаме тримата лидери плюс заместниците. Последния път беше за Закона за горивата. 200 милиона бяха спестени от фирмите, които излязоха да протестират, защото трябваше да ги накараме да плащат акциз. Тези, които досега не са плащали нищо, искат това да продължи, но не може сега“, категоричен бе той.


image0 (9K)