Сидеров: Ако бях на мястото на Борисов, щях да сменя всички министри!

Трите поискани и подадени оставки на министрите Валентин Радев, Николай Ненков и Ивайло Московски предизвикаха трусове в управляващата коалиция.

[ad id=“225664″]

„По оставките нямаме единна позиция. Каракачанов и Симеонов смятат, че и тримата министри не трябва да подават оставки. Аз смятам, че това е преценка на премиера и има повече информация кого да смени. Ние ще му се доверим. На мястото на Борисов аз бих сменил абсолютно всички министри, защото нито един от тях не стана да каже, че декларацията на НФСБ е клеветническа и тенденциозна. Никой не защити собственото си място в правителството”, каза в „Събуди се“ лидерът на „Атака“ Волен Сидеров.

„Декларацията на НФСБ, в която се твърди, че премиерът е едноличен управник и едва ли не диктатор, е абсурдна и това не е вярно. От страна на „Обединени патриоти” имаше доста кадрови предложения и назначения и всичко това беше приемано с разбиране от страна на премиера”, допълни Сидеров.

По думите му не е нужно Борисов да консултира всяка една промяна в неговата квота.

„Като капитан на отбора е в правото си да сменя играчи. Важното е да се върви напред”, допълни Сидеров.

[ad id=“236993″]

Той е на мнение, че Патриотите са започнали да се обезличават в коалицията.

„Живеем в едно махленско дребнотемие. В Европа стават генерални промени. За първи път пристига представител на Белия дом и казва, че иска да обедини националистическите партии. Термин, който беше табу до преди няколко години. Той казва, че национализмът е бъдещето на Европа. Всичко това минава край ушите ни все едно го няма”, коментира лидерът на „Атака”.

Той предложи вниманието да се насочи към важни въпроси като икономиката, доходите на населението, енергийните проекти и миграцията.

http://BNews.bg


image0 (9K)