Сестрата на Джена отмъкнала годеника й Джино

По-малката сестра на Джена – Борислава, е преспала с бившия годеник на кака си Джино Бианкалана. Това се е случило само няколко седмици след раздялата между фолк дивата и риалити героя. Именно секс аферата е причината за разрива в отношенията между двете сестри.

Преди около 4 години Джeнa спрялa да говори c майка си и сестра си, защото постоянно й искали пари и чакали тя да ги хрантути. Изпълнителката от лекия жанр дори не покани Борислава на сватбата си, отвратена от постъпката й. Родителите на двете моми застанали на страната на по-малката им дъщеря и това довело до конфликт и Джена с лека ръка ги задраскала от живота си.

Откакто се омъжи, разградчанката си има ново семейство – оркестър „Канари“, които я гледат като дъщеря и отрупват с дарове. Тя дори бе заявила в интервю, че приема свекъра и свекърва си за свои майка и баща, което много наранило биологичните й родители.

Едва наскоро фолк дивата призна, че вече е в по-добри отношения със сестра си и майка си. Явно пайнерката най-после е простила на роднините си, но все още не са особено близки. Джена се заклела, че никога няма да забрави предателството и дори обвинила Борислава, че искала да преспи й с мъжа й Атанас Канара. Чepeшĸaтa на тортата бе, че след като купи джип на малката си сестра, тя я излъгала, че возилото уж е откраднато. Трябвала да се върна срещу откуп от 10 000 лева, a впоследствие Джeнa научила, че това било постановка, измислена от роднините й, за да й изкрънкат още пари и спряла да общува с най-близките си хора.

От своя страна Джино нито потвърждава, нито отрича слуховете, че е имал вземане-даване с Борислава. Риалити звездата често е казвал, че момичето много помагало на кака си, докато пробие на фолк сцената. Двете живели заедно до момента, в който се появил Атанас Стоев. Музикантът се преместил с апартамента на фолк звездата, но така по-малката сестра на Джена, Борислава, се оказала излишна. Певицата я помолила да се изнесе от жилището и да поеме живота си в ръце, защото разбрала, че малката й сестричка е имала интимни отношения с бившия й годеник Джино Бианкалана, пише „Уикенд“.

 


image0 (9K)