Сериозни проблеми за Явор Бахаров след скандала във „ВИП брадър“

Актьорът Явор Бахаров е изпаднал в истинска дупка след скандала в риалити формата „ВИП брадър“, пише hotnews.bg.

Изданието твърди, че прибързаното му решение да напусне доброволно състезанието, нямало да остане безнаказано. Сега къдравият актьор дължал 80 000 лева неустойка, упомената в договора му. Също така няма да получи и хонорара си от 50 000 лева, гласи мълвата. Брат му Захари Бахаров се опитвал да преговаря с Нова телевизия, които си искат дължимото.

rsz_zahari_baharov_yavor_baharov

Веднага след финала на шоуто Явор заминал на заточение в чужбина, посъветван от брат си, докато нещата се уталожат. Запознати издават, че Явор е свикнал в живота да минава метър и винаги да изстисква другия, доколкото му е възможно, пише hotnews.bg. Пресметливостта този път обаче му изиграла лоша шега. Той до последно си мислел, че е звездата на шоуто и продуцентите ще клекнат пред исканията му за още пари. Това не се случи и той се превърна в най-унизително прогонения съквартирант в цялата история на „Биг брадър“. Когато разбрал, че не само, че няма да получи така желаните пари, а и ще бъде съден да плаща огромна неустойка, той започнал да съжалява за постъпката си.

С умилостивяване на разгневените продуценти и шефове на Нова телевизия се заел лично брат му Захари Бахаров. Опитал се да преговаря в полза на брат си, но това му създало и на него проблеми.

hotnews.bg


image0 (9K)